WU&You program

WU&You program Western Union kao vodeća svetska kompanija za elektronski transfer novca veliku pažnju posvećuje radu na unapređenju kvaliteta usluge. Negujući odnos sa svojim klijentima ali i svim zaposlenima koji pružaju WU uslugu u više od 200 zemalja sveta na preko 500.000 lokacija, Western Union se trudi da svakoga dana bude još uspešniji kako bi odgovorio rastućim zahtevima tržista.


U prilog tome, Eki Transfers, kao agent Western Uniona, realizovao je WU&YOU program čiji je cilj bio da se zaposlenima na lokacijama pruže dodatne informacije o Western Unionu kao i da se prepoznaju i nagrade najuspešniji službenici/operateri po broju realizovanih WU transakcija. Ove godine program je trajao tri meseca od 01.05. do 31.07., učestovalo je oko 330 saradnika, sa preko 165 lokacija svih banaka iz poslovne mreže Eki Transfersa.

Finalna svečanost okupla je 20 najuspešnijih saradnika tokom perioda trajanja programa iz 9 banaka! Istakli bismo da su ove godine službenici/operateri dali nemerljiv doprinos uspešnoj realizaciji programa a mnoge WU klijente učinili lojalnima svojoj lokaciji.

« Pročitajte sve vesti